Voor elk vraagstuk de juiste specialist

Samen sterk voor klanten

Jouw uitdaging is wat ons drijft

Samen sterk voor klanten

Over Domani Advies

Barry Oudejans

Barry Oudejans

Organisatieadviseur, coach en klantwaardemaker

Ik bouw dagelijks aan sterke ondernemingen en merken met oog voor je klant én je gehele bedrijfsvoering. Als eigenaar van Domani Advies is het mijn drijfveer mensen en teams te laten groeien. Om zo continu maximale klantwaarde te realiseren en werk gewoon leuk te maken!

Wat mij met Domani Advies drijft

Bijdragen aan een sterke Noordelijke economie en samenleving. Dat is wat mij met Domani Advies drijft. Om dat te bereiken help ik met een sterk netwerk Noordelijke MKB-bedrijven in hun groei en ontwikkeling. Sterke organisaties en merken zorgen namelijk voor een sterke economie en toekomstbestendige samenleving. Domani Advies helpt ondernemers en hun teams in deze ontwikkeling en groei. Door te inspireren met organisatieadvies, training en business coaching en met het creëren van nieuwe strategieën, concepten en sterke merken. Met aandacht voor alle facetten van bedrijfsvoering resulteert elk plan in een actiegerichte aanpak. Zo realiseren we met de juiste specialisten. Zodat plannen geen dromen blijven, maar werkelijkheid worden.

Filosofie

Verandering is de enige constante! Telkens daarop inspelen vergt veel van mens en organisatie. Domani Advies helpt daarbij. Niet alleen door te inspireren of het creëren van verbeteringen of nieuwe wegen, maar ook door daadwerkelijk mee te bouwen aan de realisatie hiervan. Van strategie tot executie. Dat is de kracht van Domani advies. Vanuit een hoge betrokkenheid bouwen wij mee aan sterke organisaties en merken. In onze aanpak werken we daarbij altijd nauw samen met de ondernemers zelf en hun teams. Waar nodig worden aanvullende specialisten ingezet om zodoende de juiste kwaliteit te leveren. Domani Advies zorgt hiermee voor impact en beweging naar nieuwe mogelijkheden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws? Abonneer je dan hier op onze nieuwsbrief ‘Domani Visie’.

Wil je meer over mij weten?

Iedere dag weer is het mijn passie om jou te helpen je bedrijf nog beter en mooier te maken of jou persoonlijk of je team te laten groeien. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende kennismaking? Laat dan hier je bericht achter of bel mij direct met onderstaande knop.Direct bellen

Laat een bericht achter

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.