Voor elk vraagstuk de juiste specialist

Samen sterk voor klanten

Jouw uitdaging is wat ons drijft

Samen sterk voor klanten

Wat ons drijft

Bijdragen aan een sterke Noordelijke economie en samenleving. Dat is wat ons drijft. Om dat te bereiken helpen wij Noordelijke MKB-bedrijven in hun groei en ontwikkeling. Sterke organisaties en merken zorgen namelijk voor een sterke economie en toekomstbestendige samenleving. Domani Advies helpt ondernemers en hun teams in deze ontwikkeling en groei. Door te inspireren met organisatieadvies, training en business coaching en met het creëren van nieuwe strategieën, concepten en sterke merken. Met aandacht voor alle facetten van bedrijfsvoering resulteert elk plan in een actiegerichte aanpak. Zo realiseren we met de juiste specialisten, zodat plannen geen dromen blijven maar werkelijkheid worden.

Onze filosofie

Verandering is de enige constante. Telkens daarop inspelen vergt veel van mens en organisatie. Daarom helpen we niet alleen door te inspireren of door verbeteringen of nieuwe wegen te creëren, maar ook door daadwerkelijk mee te bouwen aan de realisatie van de plannen. Vanuit een hoge betrokkenheid bouwen wij mee aan het neerzetten van echte sterke organisaties en merken. In onze aanpak werken we daarbij altijd nauw samen met de ondernemers zelf en hun teams. Waar nodig worden aanvullende specialisten ingezet om zodoende de juiste kwaliteit te leveren. Domani Advies zorgt hiermee voor impact en beweging naar nieuwe mogelijkheden.

Het team van Domani Advies

Barry Oudejans

Barry Oudejans

Organisatieadviseur, bedrijfscoach en klantwaarde maker

Ik bouw dagelijks aan sterke ondernemingen en merken met oog voor je klant én je gehele bedrijfsvoering. Als eigenaar van Domani Advies is het mijn drijfveer MKB-ondernemers en hun teams te laten groeien. Om zo continue maximale klantwaarde te realiseren.

Greta Jager-Smit

Greta Jager-Smit

Specialist Internationaal ondernemen en Export-begeleiding

Ik help ondernemers hun afzetgebied te vergroten en te exporteren. Een goede voorbereiding is het halve werk en samen vergroten we de kans van slagen. Als eigenaar van GJSsupport versterk ik het team van Domani Advies bij alle vragen voor internationaal ondernemen.

Erik van der Veen

Erik van der Veen

Accountant en financieel specialist voor het MKB in Noord Nederland

Als accountant en financieel specialist zoek ik altijd naar creatieve oplossingen waar mijn klanten daadwerkelijk mee vooruit komen. Met daarbij adviezen vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer. Als eigenaar van OAMKB Leeuwarden versterk ik het team van Domani Advies op het vlak van finance & accounting.

Onze vakkennis en kunde

ORGANISATIEADVIES
BEDRIJFSCOACHING EN TRAINING
MERKONTWIKKELING & POSITIONERING
STRATEGIE- EN CONCEPTONTWIKKELING
MARKETING EN SALES
PROCESVERBETERINGEN
INTERIM MANAGEMENT
PRAKTISCHE EN HANDS-ON REALISATIE

Inschrijven voor onze nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws? Abonneer je dan hier op onze nieuwsbrief ‘Domani Visie’.

Wil je meer over ons weten?

Iedere dag weer is het onze passie om jou te helpen je bedrijf nog beter en mooier te maken. Wil je meer over ons weten en hoe wij jou kunnen helpen met jouw vraag? Bel ons direct met onderstaande knop of laat hiernaast je bericht achter.Direct bellen

Laat een bericht achter

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.