Mijn naam is Barry Oudejans, zelfstandig professional en eigenaar van Domani Advies.

Ambitie
Het is het mijn ambitie u als ondernemer of manager te helpen uw bedrijf of afdeling te verbeteren en uw mensen en resultaten te laten groeien.


“Uw wilt uw bedrijf of afdeling steeds blijven verbeteren, maar waarheen en hoe?”


U bent al jaren actief met uw onderneming of afdeling. Het gaat goed, ondanks grote veranderingen om u heen. U wilt uw business steeds blijven verbeteren, maar heeft daar vele vragen over. Waar kunnen of moeten we naartoe bewegen? Wanneer moeten we de eerste stap zetten? Hoe doe ik dat? Hoe breng ik mijn team in beweging? Wat moet ik concreet doen?

Met Domani Advies help ik u om deze vragen te beantwoorden. Samen gaan we aan de slag. Maken uw plan. Uw eigen ‘Visie op morgen’. Met een duidelijke richting en heldere acties. Uitgewerkt in een concreet plan van aanpak waarmee u direct van start kunt. En waar nodig bouw ik met u mee of realiseer ik acties of hele trajecten voor u. Al dan niet met vertrouwde partners op specialistische gebieden en die bij u passen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens rond in mijn portfolio voor inspiratie en neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.