Trivec, gevestigd in Sumar (Friesland), levert een scala aan standaard machineoplossingen en bijbehorende apparatuur rondom het afwerken van werkstukoppervlakken. Met input van klanten, ervaringen uit de praktijk en in nauwe samenwerking met olie- lak- en lijmfabrikanten werken zij steeds aan nieuwe ideeën en ontwikkelen en bouwt Trivec maatwerkoplossingen rondom vloeistofapplicatie. Van handig lakdroogrek, industriële borstelschuurmachine, werkstukvoorverwarming, coatingmachine, transportsysteem, droogtechniek tot aan het behandelen van verfspoelwater. Van standalone oplossing tot verregaand geautomatiseerd.

Met oplossingen voor o.a. hout- kunststof- en metaalindustrie, schildersbedrijven en scholen, machines voor het coaten van o.a. cementgebonden producten, karton, glas, vezelversterkte materialen en fibre-sheet impregnatie, houdt Trivec zich bezig met vraagstukken uit verschillende bedrijfstaken, wereldwijd.

De werkwijze van Trivec is altijd gericht op het samen met de klant oplossingen te realiseren om zodoende de doelen en vragen van deze klanten te verwezenlijken.