Lees meer

Bedrijfsadvies dat je bedrijf én je team sterk maakt

Voor ondernemers die de top willen bereiken

Voor ondernemers die willen groeien

Persoonlijke coaching met de Intodrives drijfverenscan

Voor mensen die willen groeien

Voor teams die willen groeien

Teamcoaching voor succesvolle samenwerkingen  

Voor teams die willen groeien

Persoonlijke coaching en Teamcoaching

Intodrives drijfverenscan

Drijfveren gaan over wat je motiveert en hoe je denkt. Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag. Het grootste deel van de tijd ben je je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten.

Om uit te vinden wat jouw drijfveren zijn, kunnen we in jouw traject gebruik maken van de Intodrives drijfverenscan. Dit is een goede en leuke manier om in korte tijd meer te weten te komen over jezelf, wat jouw motivaties zijn en hoe jij tegen zaken aankijkt. We komen er tevens achter waar je allergieën zitten en in wat voor soort omgeving je het beste tot je recht komt. Hierdoor boeken we in een traject snel vooruitgang.

Ik heb met Domani Advies gekozen voor de Intodrives drijfverenscan. Een door psychologen ontwikkelde scan die zeer goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand en omgevingsvoorkeuren. Dit helpt je om de juiste keuzes te maken en komen we in (coach)gesprekken snel tot de kern van je vraag.

Ik zet de Intodrives drijfverenscan onder andere in bij:

  • Loopbaanvragen, om je te helpen de juiste keuzes te maken
  • Coachvragen, om je inzicht te geven in mogelijke oorzaken of verbanden met je vraag
  • Ontwikkelassessments
  • Het ontwikkelen van persoonlijk ondernemerschap
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Persoonlijke ontwikkeling

Ook gebruik ik de drijfverenscan voor het trainen van teams. Het is een zeer bruikbaar testinstrument, bijvoorbeeld bij het verbeteren van communicatie en samenwerking en het ondersteunen van veranderprocessen.

Ieder teamlid vult de drijfverenscan in, zodat iedereen eerst inzicht in zichzelf krijgt. Tijdens de training komt het teamprofiel aan bod, dat is het drijfverenprofiel van alle teamleden samen. De teamleden worden zich meer bewust van de kwaliteiten, sterke punten en aandachtspunten van het team en ze krijgen meer inzicht in elkaar. Ook komen onderstromen en vaste patronen boven tafel. Deelnemers worden zich bewust van hun eigen aandeel in het team en hoe zij als team functioneren. Hierdoor worden de mooie en duurzame stappen vooruit gemaakt.

Onderwerpen waarbij ik Intodrives gebruik zijn onder andere cultuurverandertrajecten, verbeteren van de onderlinge verhoudingen en omgang met elkaar, het maken van de overstap richting zelfsturende teams, het begeleiden van management teams en ondernemingsraden.

De Intodrives drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Ik ben/ wij zijn opgeleid en gecertificeerd voor het gebruik van dit testinstrument. Wanneer dit van toegevoegde waarde is voor jouw traject, zet ik Intodrives graag in. Benieuwd? Vraag ernaar bij onze kennismaking! Liever eerst verder lezen over de drijfverenscan? Kijk dan op www.intodrives.nl

Neem contact met mij op

Iedere dag weer is het mijn passie om jou te helpen je bedrijf nog beter en mooier te maken of jou persoonlijk of je team te laten groeien. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende kennismaking? Laat dan hier je bericht achter of bel mij direct met onderstaande knop.Direct bellen

Laat een bericht achter