Weet u hoe de toekomst van uw onderneming eruit ziet? Vaak is het erg lastig daarover na te denken, omdat u door de dagelijkse werkzaamheden diep in het hier en nu acteert. Wat gebeurd er morgen? Welke trends dienen zich aan? Hoe ontwikkelt het gedrag van uw klanten? Wie zijn straks nog uw klanten en wat wensen zij? Met een extern adviseur die u adviseert rondom uw strategie en/of uw concepten bent u in staat goede keuzes te maken voor de ontwikkeling van uw onderneming.


Het ontvangen strategisch advies was concreet, helder, goed opgebouwd en stevig onderbouwd . Met dit advies konden we goede keuzes maken voor de toekomst van onze dienstverlening.”

Voormalig manager Commerciële Divisie, Delta Lloyd Verzekeringen & Delta Lloyd Bank

Onafhankelijk strategisch advies
Domani Advies treedt op als onafhankelijk adviseur. In diverse gesprekken met u, en eventueel uw team, wordt niet alleen gekeken naar wat u nu doet en waar uw onderscheidend vermogen ligt, maar u naar toe wilt in uw onderneming. Daarbij wordt rekening gehouden met interne factoren en externe ontwikkelingen, zoals: kansen, bedreigingen, (latente) concurrenten, marktontwikkelingen en trends. Waar nodig worden workshops gehouden.

Samen bewandelen we het pad zodat u goede strategische keuzes kunt maken. Keuzes die voor u helder en concreet zijn. En waar u mee aan de slag kunt.

(Nieuwe) concepten ontwikkelen
U weet waar u naar toe wilt en wat voor concept aan producten of diensten u daarbij wilt ontwikkelen. Maar u weet nog niet goed hoe dat concept eruit moet zien. Of hoe u dat het beste kunt aanpakken. Of het nu om het verbeteren van een bestaand concept of om een compleet nieuw concept gaat, Domani Advies helpt u graag met het ontwikkelen ervan.

Met veel kennis en ervaring in product- en dienstontwikkeling kan ook voor uw onderneming een goed concept neergezet worden. Dit doen we altijd samen, omdat u en uw team de inhoudelijke kennis bezit die nodig is. Met diverse workshops, een pragmatische en een projectmatige aanpak wordt in korte tijd een concept uitgewerkt tot een goed en concreet idee, incl. projectplanning. Met die projectplanning heeft u direct de benodigde capaciteit (mensen), geld en tijd inzichtelijk die benodigd zijn om het (nieuwe) concept neer te zetten. Wanneer gewenst kan Domani Advies u met de dienst Interim Realisatie & (Project)management ook helpen om het concept daadwerkelijk neer te zetten.

Domani Advies heeft al diverse bedrijven geholpen met strategisch advies en de ontwikkeling van nieuwe concepten. Van grote tot MKB-ondernemingen. Laat u inspireren door enkele voorbeelden in mijn portfolio.

Interesse?
Wilt u uzelf ook laten verstreken met Domani Advies als onafhankelijk strategisch adviseur of conceptontwikkelaar? Neem dan contact op.