Zeker in het MKB kan ondernemen soms eenzaam zijn. Wie vertelt u of u op de goede weg zit? Wie brengt scherpte en onafhankelijkheid in? Met wie kunt u praten over hoe u het eigenlijk doet? Of over uw volgende stap? Een bedrijfscoach kan een vertrouwd klankbord zijn die tevens extra kennis en ervaring inbrengt.


Ik timmerde al jaren aardig aan de weg. Toch wilde ik wel eens weten hoe ik het deed. Een bedrijfscoach heeft mij en mijn bedrijf echt sterker gemaakt.”

MKB-ondernemer in uit Alkmaar

Laat u ook versterken door een bedrijfscoach
Wilt u ook verstrekt worden door een bedrijfscoach? Domani Advies kan deze rol voor u vervullen. Al meerdere jaren treedt Domani Advies namelijk bij diverse MKB-ondernemers op als bedrijfscoach. Met de nodige kennis en ervaring in het MKB en bij grotere (corporate) organisaties, alsmede vanuit verschillende managementrollen, én 10 jaar zelfstandig ondernemerschap wordt veel ingebracht om u te versterken. Laat u inspireren door een voorbeeld in mijn portfolio.

Centraal staat uw klantbelofte en uw succes
Domani Advies kijkt met u naar uw ‘rode draad’: Welke belofte doet u aan klanten (of kunt u doen?) en maakt u die belofte goed waar? Hoe organiseert u dat binnen uw bedrijf? En wat levert dat u uiteindelijk op. Daarmee kijkt Domani Advies met u mee in de totale keuken van uw onderneming. Om net als u naar alle facetten van uw activiteiten en besluiten te kijken. Te kijken naar uw succes dus.

Opzet en aanpak
De opzet is in basis een 1:1 gesprekken met u en bij u op de zaak. Heeft u mede ondernemers, dan zitten zij meestal ook aan tafel. In een vrij gesprek wordt besproken wat nodig is. Wilt u even vrij van alles zijn voor deze gesprekken, dan zitten we op kantoor bij Domani Advies of op een andere externe locatie.

Elke vraag wordt besproken en advies wordt vrijwel altijd direct en concreet gegeven. Af en toe zal e.e.a. eerst even onderzocht moeten worden. Is daarvoor specifiek specialisme nodig, dan wordt dit aangegeven en wordt u geholpen met de juiste partij voor u en uw onderneming. O.b.v de concrete adviezen neemt u uw eigen besluiten.

Interesse?
Wilt u uzelf ook laten verstreken door Domani Advies als business coach in de arm te nemen? Neem dan contact op.