Domani Advies helpt u als ondernemer aan succes door samen diverse vraagstukken rondom uw onderneming beet te pakken. MKB-ervaring wordt gecombineerd met kennis, ervaring en bewezen methodes. Met als specialisme (individuele) business coaching, strategisch advies en conceptontwikkeling, merkontwikkeling en merkpositionering en (interim) hulp bij de realisatie. Met als doel nu én morgen succesvol te zijn in uw markt.

Heeft u vragen over uw dagelijkse gang van zaken of wilt uw vertrouwelijk sparren of u met uw onderneming op de goede weg zit?
De dienst Bedrijfscoaching & Begeleiding kan voor u van grote waarde zijn. Zeker in het MKB kan ondernemen soms namelijk eenzaam zijn. Domani Advies kan als bedrijfscoach een vertrouwd klankbord zijn die tevens extra kennis en ervaring inbrengt.

Heeft u vragen m.b.t. de toekomst of rondom het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten?
De diensten Strategisch Advies en Conceptontwikkeling zijn twee verschillende diensten die u kunnen helpen in uw ontwikkeling voor de toekomst. Strategisch Advies helpt u scherpe keuzes te maken om uw eigen succesvolle pad te kiezen. Conceptontwikkeling richt zich met name op de invulling van een gemaakte keuze, waarbij u een nieuw concept, product of dienst wilt realiseren.

Zoekt u een nieuw merk dat u wilt lanceren of wilt u uw huidige merk steviger in uw markt positioneren?
De dienst (Re)branding & Merkwaarde helpt u met al uw vragen rondom uw huidige en/of uw nieuwe merk. Van merkontwikkeling (naamselectie, merkpaspoort, huisstijl en merklancering) tot aan merkwaarde creëren vanuit een goede merkpositionering en brandmarketing. Domani Advies heeft hier specifieke kennis en ervaring in die zij in kan zetten om samen u de juiste merknaam te kiezen of merkactiviteiten te ontplooien.

Zoekt u tijdelijk extra kennis en ervaring voor de realisatie van projecten of concepten of heeft u tijdelijk management nodig?
De dienst Interim Realisatie & (Project)management biedt u de mogelijkheid om uw eigen flexibele schil te vergroten met kennis en ervaring die u en uw onderneming tijdelijk kan versterken. In zowel de realisatie van nieuwe concepten of andere projecten, alsook in interim management t.b.v. tijdelijke vervanging of om verandertrajecten door te voeren.